A leggazdaságosabb változata

A leggazdaságosabb változata fedél – egyszerű karton, pamutanyag gyermekrajz. Drágább lehetőségek – teak, stresszmentes kelméből készült, bambusz szövet.
Jelölje be – teljesen természetes anyagból készült, 100% pamut fonal. Tek nagyon sűrű, tartós és így széles körben használják a bútoriparban.

Stresszmentes («anti-stressz”) – kétrétegű szövet, nagyon kellemes tapintású. Az alsó réteg – egy porózus, lélegző; felöltő – 100% pamut. Esetekben ez az anyag nem villamosított, statikus elektromosság, súrlódás, amely akkor jelentkezik, amikor a szöveti pizsamák és ágynemű, gyorsan és csendben eltávolították a gyermek teste, és kiválasztódik a levegőbe. És ez megnyugtatja az idegrendszert és normalizálja aludni. Ez a szövet stresszmentes nem fél a mosás, és miután nem veszíti el antisztatikus tulajdonságai.

1

Bambusz szövet (bambusz) – egy természetes anyag, sok előnye van. Ő nagyon puha és kellemes tapintású, tapintható dolgok – mint megható selyem vagy kasmír. De az erőssége, hogy – mint az acél! Szokatlan nedvszívó bambusz szál azonnal felszívja a nedvességet, és gyorsan elpárolog meg, fenntartva az optimális mennyiségű nedvességet. Ez azt jelenti, hogy az ügy a bambusz szál létrehoz egy kiváló mikroklíma meleg időjárás lesz különösen értékelni ezt a minőséget.

Bamboo – természetes antisztatizáló szert, és ez is fontos. Ráadásul ez kiváló antimikrobiális tulajdonságokkal, ezért ideális anyag a gyermekek védelme ellen allergiás reakciók. Mellesleg, a természeténél fogva a bambusz szinte támadó kártevők. Még azután ötven mosás bambusz szövet megállítja a baktériumok!
Tudok fedezni mosható?