Bed kerekeken könnyen mozgatható a szobában

Bed kerekeken könnyen mozgatható a szobában
Ábra. 8. Bed kerekeken könnyen mozgatható a szobában
328117273
Ha azt szeretnénk, hogy az ágyat a szobában, köztük egy gyermek elfér benne, hogy vesz egy modell kerekekkel felszerelt. By the way, kivehető kerekek kombinálni lehet a futók, azonban, ha a tárcsák swing funkció nem működik.

Szintén fontos megjegyezni gyerek képek, hogy a mozgó kerék létrehozhat egy csomó probléma, amikor az ágy nem rögzített, például a fal és a szülői hely, ahol aludni. Hogy megakadályozzák a mozgás nem lesz felesleges kilincsek kerekeket.
inga mozgás
Ágy egy inga mechanizmus hatékonyan ringató kisgyermek
Ábra. 9. ágy egy inga mechanizmus hatékonyan ringató kisgyermek

Ez egy mozgatható felfüggesztés az újszülött az öveket, amely hatékonyan ringató a baba, nem vesz, hogy ugyanabban az időben van a kezedben. Az inga hosszirányú (végig a baba testét), keresztirányú (illetve az egész) gyerek képek vagy univerzális (a swing mindkét irányban).

Gondolják meg: attól függően, hogy milyen típusú az inga kell még legalább 10 centiméter a hossza vagy szélessége a kiságy neki ringató. Szükségszerűen képesnek kell lennie arra, hogy kötelezzék el az idős nő gyerek nem tudott swing magát.

Eleinte a csecsemő gyerek képek tölti az alvó sokkal hosszabb, mint ébredés (mennyi ideig alszik újszülött). Ebben az időszakban, elemzés és elsajátítsák az összes új információt, hogy ez a gyerek. Ezért fontos, hogy feltételeinek megteremtése a békés újszülött teljes alvás. Ehhez először is, a gyermeknek szüksége lesz egy kényelmes ágy, hol lenne kényelmes aludni. Annak ellenére, hogy a velük kapcsolatos információk ma, a rengeteg sok fiatal anyák továbbra is érdekli a kérdés: hogyan válasszuk ki a bölcsőt egy újszülött gyermek, függetlenül attól, hogy szükség van a kerekek, akár beépített dobozban lesz szükség és mások. Nézzük foglalkozik velük.
hogyan válasszuk ki a bölcsőt egy újszülött

hogyan válasszuk ki a bölcsőt egy újszülött
Válasszon egy bölcsőt jobb!

Biztonsági követelmények gyerek tapéták falra gyermekágy egy újszülött.

Függetlenül attól, hogy milyen típusú a kiságy egy újszülött:

Nem lehet kiemelkedések vagy éles sarkok, hogy a baba, hogy nem hit, valamint a megbízhatatlan szelepek, ami miatt akkor csípje az ujját.
Ellentétben a véleményen van, hogy az ágy legyen az fa, gyermekorvosok kínálják vizsgálni alternatívájaként fém modellek. A legtöbb fa ágy borított lakk, hogy megakadályozzák repedések és anyagi kárt. Ha úgy dönt, hogy vásárolt termékek egy fa, akkor kérdezze meg az eladóval, hogy hogyan lakk vagy festék van borítva, és még jobb, hogy a felületet, amelyen a baba rágja gyerek tapéták falra a megjelenése a fogak, részt vett egy speciális bélés nem mérgező anyagok.
Az alsó és az oldalsó felületek nem kell folyamatosan, hogy biztosítsa a jó vérkeringés az ágyban is, és a matrac alatt.