Ezen kívül, meg kell ösztönözze a kritikus szép fotó Gyermek terem

Ezen kívül, meg kell ösztönözze a kritikus szép fotó Gyermek terem – ezek néz, de Feldolgozási kiderülhet egészen váratlan dolgokat. Példaként az alábbi fotó.

kis gyerekszoba fotó 38Posmotrite képen jobbra. Vannak polcok és egy ágy egyedi bútorok, enyhén ellen az ágy közel rack, így teljesen elvesztette mintegy harmada egy köbméter helyet. A harmadik egy köbméter egy kis gyermek szobájában – ez sok! A belső tér jól néz ki, de ez neergonomichen. Vásárlás az ilyen bútorok kis gyerekszoba – a hiba.
detsk40
kis gyerekszoba fotó 18Na fotó bal – ugyanazt a történetet. És ne feledd, ez a belső van elhelyezve, mint a belseje egy kis gyerekszoba – és mit látunk? Amely ismét elvesztette az értékes helyet, ahol az ágy nekitámaszkodik a rack, és az állvány hordoz csak dekoratív szerepet, és nem a teljes tároló rendszer.

Fiókos szekrény és egy gyermek asztal is, külön, nem polcok az asztal felett, amely kétségtelenül szükség van a kényelmes használathoz. Ez – a hátrányai egy ilyen válogatott bútorok a gyerekszobában, ahol minden bútordarab egy – szoba teljesen zsúfolt, rengeteg helyet veszített, de hiába.

kis gyerekszoba fotó 20A képe nem annyira szalonképes, de a lakossági gyerekszobába. Ez egy szűk kis szobában, sok dolgot kell tárolni. Itt már használt nagyon ergonomikus megoldás – beépített szekrény ágy, szekrény, polcok. Egy ilyen integrált bútor gyermekek szobák egyre nagyobb, és ez igazán alkalmasak a kis gyermekek szobák.

A részletek – azt jelenti, hogy az integrált bútorok. Ez azt jelenti, hogy az ágy, szekrény, asztal, szekrény és a polcok nem hagyományos egyedi bútorok, és kapcsolódnak egymáshoz egy struktúrát. Ez egy helytakarékos a bútorelemek. Itt egy példa egy integrált bútor:

kis gyerekszoba fotó 10Zdes szekrény, asztal és ágy egy egységes szerkezetű készült szigorúan a szoba mérete (ami nagyon kicsi – nem több, mint 8 méter). Mint látható, a helykihasználás maximális annak a ténynek köszönhető, hogy a) a szekrény, ágy és asztal integrált egymással b) épülnek faltól falig.

Hasonló határozatot az alábbi fotó.

Oroszországban, egy hajszál ez az elrendezés szinte lehetetlen, mert a központi fűtés radiátor az ablak alatt, de fontos, hogy megértsük az elvet.

kis gyerekszoba Photo 6 kis gyerekszoba 7. fotó

Az elv az, hogy a kisebb gyerekszoba, annál inkább azt mutatja, a beépített bútorok. Ez lehetővé teszi, hogy töltse ki a területet, a bútorok a szobában úgy, hogy a közepén van egy hely a játékok, vagy akár épeszű járat (ami szintén egy értéket kis gyerekszobák).

Ami fontos tudni a beépített bútorok (gyakran említett kész gyermek) a vásárlás előtt. Mit elveszti minden ergonómiai értelme, ha nem épül faltól falig pontosan mekkora a helyiség.

Más szóval, vesz egy kész baba kell, csak így előzetes, hogy nem hagy semmilyen extra centiméter -, mert ha a fal és az oldalán az ágy vagy a szekrény fala maradjon legalább 10 cm, az első helyen, ők egyszerűen kár, és Másodszor, hogy a takarítást az ilyen hasított lesz nehéz és frusztráló.