Hogyan előrelátó és látnoki szülők, akkor semmiképpen

Hogyan előrelátó és látnoki szülők, akkor semmiképpen ne késztesse ilyen helyzetben, és hogy ki a gyermekek a legjobb érzések, a tolerancia és a tisztelet.

Gyerekszoba kell elosztani, hogy minden gyermek, tekintet nélkül korra, nemre, volt egyenlő feltételek

temne

Például állítsa az ágy mindkét oldalán az ablak, hogy egy pár fiók dolgokat végig a szemközti falon, és szervezi a két munkahely gyermek fotelek, korától és szükségleteit a gyerekek.

Hogyan gondoskodik a helyiség ikrek

Talán sokan aggódva gondolt a közelgő felújítása a szoba az újszülött ikrek, vagy hogy egy kis területen elhelyezni minden szükséges iskolás korú ikrek. Mi sietett Biztosítjuk Önöket, hogy viszonylag könnyen megbirkózni ezzel a feladattal, ha figyelembe veszik előre néhány hasznos ajánlásokat.

Külső hasonlóság nem azt jelenti, hogy a gyerekeknek lesz ugyanazokkal a képességekkel, ízek és a véleményeket, mert mindannyian más és az ikrek sem kivétel. Az egyik iker, a lányok is jól rajzolni, és valaki – énekelni; Egy fiú iker válik egy sportoló, a második – egy matematikus.

Ezek a jellemzők és hajlamok, hogy bizonyos területeken a tudás (art) kell figyelembe venni a regenerációs a gyermek szobájában gyermek fotelek: egy gyermek meghatározott festőállványa, a másik kiosztani helyet egy hangszer.

szakadék fele

Ha a terület a ház vagy lakás nem elég ahhoz, hogy minden gyermek külön szobában, szükséges kedvező feltételeket teremtsen az ikrek ugyanabban a szobában. A közös helyiség a gyerekek nőnek, fejlesztése, a játék és néha vitatkozni. Ezért fontos, hogy azonnal megpróbálja felvázolni a hely, hogy úgy mondjam, osszuk két egyenlő részre.

Így minden az ikrek kap személyes használatra egy kicsi, de egy privát hely, ahol a gyermek valahogy nyugdíjba.

Funkcionális egységet alkotnak a zónák

Mi minden cikket szentelt a térrendezés egy nappali, folyamatosan megismétlik szükségességét gyermek fotelek rendezési telephelyén. Ezért ma arra gondolunk, hogy az óvoda az ikreknek, mint bármely másik szobában, meg kell rendezni úgy, hogy most már van egy hely, ahol aludni és pihenni (ágy), a képzés és a munka (munkahely), gardrób.